Sponsor jij ook mee!

Alle artikelen bekijken

 

 

19 mei a.s. organiseert de Black Sheep Swing Band een benefietconcert voor de HoeveRunners. Dit concert staat zoals de Black Sheep Swing Band al jaren doet in het teken van geld inzamelen voor goede doelen.

In het verleden hebben we met deze activiteiten al een keer de cultuurprijs van de gemeente Moerdijk gewonnen. Cultuur en maatschappelijke betrokkenheid staan hoog in ons vaandel.

Daarom steunen we dit jaar de HoeveRunners. Dit regionale team van sportieve amateurs doet mee aan de Homerun waarmee getracht wordt zoveel mogelijk geld in te zamelen.

 

HomeRun is een uniek hardloopevenement dat op 22 en 23 juni 2019 voor de derde keer plaatsvindt. Het team de HoeveRunners rent, in estafette, 240 kilometer in 24 uur en laat zich sponsoren voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. De route van HomeRun gaat langs Ronald McDonald Huizen. Door deze sportieve actie zorgen zij ervoor dat de 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

1 van onze leden zit in het team van de HoeveRunners, daarom willen wij als Black Sheep Swing Band meehelpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

 

Mijn vraag aan jou is om slechts €50 van jouw reclamebudget te investeren in ons sponsorpakketje.

Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk ouders te kunnen laten overnachten in de buurt van hun zieke kindjes in 1 van de logeerhuizen. Je mag natuurlijk meer doneren !!

 

Wat krijg je ervoor terug?

Vermelding op onze facebookpagina, vermelding op onze website, 2 gratis toegangskaarten voor ons Black Sheep Swing Band meets HoeveRunners met medewerking van Mirte & Friends inclusief een lekker hapje, en natuurlijk maak je een gezin blij door ze financieel te steunen in moeilijke tijden!

 

 Wil je als bedrijf meedoen met deze actie dan ontvang je een factuur voor je sponsorbijdrage zodat je deze in de administratie kunt verwerken.

Wil je ons via info@blacksheepswingband.nl laten weten of je een sponsorbijdrage wilt leveren ?

 

 Met vriendelijke groet,

namens de Black Sheep Swing Band,