Black Sheep meets HoeveWalkers

Er is maar één medicijn dat elk ziek kind beter laat voelen, een medicijn uiterst uniek en ongekend krachtig. Het zit niet in een potje, en komt niet door een naald. Toch dient het in grote hoeveelheden toegediend te worden. Het medicijn moet dus altijd voorradig zijn, elke dag weer. Dat medicijn; waar er maar eentje van is, is je familie.

Ronald Mc Donald Huizen maken dit mogelijk!

Daarom organiseren wij op 22 maart in De Parel in Fijnaart een heel gaaf benefietconcert met bierproeverij, muzikaal ondersteund door de Black Sheep Swing Band en de Parel Vocal Group. Er zullen heerlijke biertjes zijn om te proeven.Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een leuke gezellige middag te bezorgen en geld op te halen voor Ronald Mc Donald Kinderhuizen. Als tegenprestatie loopt Corry-Anne de Geus mee met de Hoevewalkers; een wandeltocht van 120 kilometer binnen 24 uur.

Maar er is meer nodig dan een gezellige middag om deze niet-commerciële huizen draaiende te houden. Daarom vraag ik u om ‘nachtzoenen’ te kopen. Een nachtzoen staat symbool voor het geld dat er nodig is om één overnachting te organiseren voor de ouders van een ziek kind in een Ronald Mc Donald Huis.

Om het u makkelijk te maken hebben we een paar opties voorbereid.

 1. Één nachtzoen (1 nacht) à 65 euro. 

U krijgt twee vrijkaarten voor twee gereserveerde plaatsen tijdens het concert en naamsvermelding van uw bedrijf op social media.

2. Drie nachtzoenen (weekend) à 195 euro. 

U krijgt vier vrijkaarten voor vier gereserveerde plaatsen tijdens het concert en u kunt met vier personen deelnemen aan de bierproeverij. Uw bedrijfsnaam en logo worden gedurende de hele middag vertoond en u wordt vermeld op social media.

3. Vijf nachtzoenen (midweek) à 325 euro. 

U krijgt acht vrijkaarten voor acht gereserveerde plaatsen tijdens het concert en u kunt met 8 personen deelnemen aan de bierproeverij. Uw bedrijfsnaam en logo worden gedurende de hele middag vertoond en u wordt vermeld op social media.

 

We hopen dat u ons financieel wil steunen of naar ons benefietconcert komt, zodat het werk van Ronald mc Donald Huizen overeind kan blijven, en daarmee de gezinnen die dit zo hard nodig hebben enorm geholpen zijn.

Alvast bedankt!