Music-2-request

Zondagmiddag 10 december is er een heel bijzondere muziekmiddag in het Cultureel Centrum De Stad Klundert: de Black Sheep Swing Band uit Fijnaart en het fanfareorkest van Muziekvereniging Determinato Klundert zullen samen optreden in deze prachtige sfeervolle locatie.
Zo’n decemberconcert is tegelijk ook een mooie gelegenheid om een benefietactie te houden en voor deze muziekmiddag is gekozen om de landelijke actie Serious Request van radiozender 3FM te ondersteunen.
Het publiek zal ontvangen worden in een gezellig ingerichte concertzaal. Gastvrije zitjes in een sfeervolle ambiance met prachtige muziek zullen zorgen voor een heel bijzondere middag.

Allerlei muziekgenres passeren de revue, zowel sfeervolle muziek als swingende nummers worden gespeeld, instrumentaal, maar ook samen met de getalenteerde zangeressen Kim van Doorne en Marieke Ewoldt. En de finale wordt een spetterend gezamenlijk optreden. Kortom, een verrassende middag die je niet wilt missen!


Music 2 Request staat natuurlijk voor muziek door twee orkesten voor één goed doel. Speciaal voor dit goede doel zullen er muziekveilingen worden gehouden voor Serious Request. Tussendoor zal er een aantal keer gebattled worden tussen twee nummers. Het publiek bepaalt welke nummers er gespeeld gaan worden.

De volledige opbrengst van deze middag wordt geschonken aan Serious Request.

 

 “Music 2 Request” begint om 14.30 uur; zaal open vanaf 14.00 uur.

Het aantal kaarten is beperkt, dus bijtijds reserveren is aan te bevelen.

Entreeprijs voorverkoop:         €10   (voor kinderen tot 12 jaar €5).

Entreeprijs aan de deur:           €12   (voor kinderen tot 12 jaar €6).


Voorverkoopadressen:

·              Primera Van den Berge, Voorstraat 30 in Klundert

·              Sebastian Drogisterij, Voorstraat 39 in Fijnaart.

·              Bestellen via website: www.blacksheepswingband.nl

·              Bestellen via website: www.determinato.nl